0 comments

VIDEO Un nou scandal provocat în Senat de Diana Șoșoacă, după ce a refuzat să poarte mască / Un parlamentar a sunat la 112

by on 22 noiembrie 2021
 

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost protoganista unui nou scandal luni, în plenul Senatului, după ce a refuzat să poarte masca de protecție, iar o senatoare PNL a sunat la 112 pentru a cere intervenția forțelor de ordine. În cele din urmă, Diana Şoşoacă şi-a pus masca.

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc a venit la începutul şedinţei la tribuna Senatului şi a spus că, în calitate de preşedinte al comisiei de apărare, vrea ca în Parlament „să fie instituită domnia legii”, scrie News.ro. Ea le-a cerut chestorilor să pună în palicare Legea 55 şi ordinul care spune clar că se instituie obigativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice, precum şi la locul de muncă.

Preşedintele de şedinţă, Alina Gorghiu de la PNL, a arătat că singurul senator care nu poartă masca este Diana Ivanovici Şoşoacă.

Senatoarea independentă a dorit să ia cuvântul, însă nu i s-a permis. ”Orice fel de sunet din savană nu îl permit, atâta vreme cât nu respectăm legea”, a spus ea, precizând că nu va da cuvântul de la tribună niciunui senator care nu respectă legea.

Nicoleta Pauliuc a revenit la tribună şi a spus că, dacă chestorii nu vor să aplice legea, atunci va apela la instituţiile statului şi a sunat la 112, cerând operatorului să se deplaseze cineva în Senatul României.

În cele din urmă, Diana Şoşoacă s-a conformat şi şi-a pus masca de protecţie.