0 comments

VIDEO USR respinge armistițiul și cere refacerea Coaliției / Cioloș: Este posibilă construirea unei majorităţi în Parlament, haideţi să ne aşezăm la masă

by on 27 octombrie 2021
 

Președintele USR, Dacian Cioloș a declarat marți, că nu se pune problema unui armistițiu, dar USR este pregătit să se aşeze la masă să găsească soluţii alături de PNL și UDMR. Cioloș a precizat că este nevoie de un guvern stabil şi că majoritatea se poate reconstrui.

„Dacă își doresc cu adevărat să formăm o majoritate hai să ne așezăm la masă și să construim o majoritate. Un Guvern minoritar are un grad ridicat de instabilitate. Câtă vreme se poate construi o majoritate pe asta trebuie să ne așezăm la masă”, a declarat liderul USR.

Preşedintele USR a precizat că refacerea coaliţiei trebuie să pornească de la măsuri concrete, liniile generale ale bugetului pe anul viitor, reformele.

”Am făcut deja propuneri cum să depăşim criza, noi am făcut deja concesia când ministrul Voiculescu a fost aruncat pe geam din Guvern. Noi am rămas în guvern, eu cred că trebuie să lăsăm trecutul în urmă”, a mai spus Dacian Cioloş.