0 comments

VIDEO Victor Ponta: 2009 Băsescu = 2019 Dragnea. Guță este cel mai deștept – le ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice

by on 12 mai 2019
 

Președintele Pro-România, Victor Ponta, a scris duminică seara pe Facebook că Nicolae Guță ”ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice”, schimbând doar numele și culorile partidului, referindu-se la piesa ”Victorie PSD”, lansată de artist acum pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, și la ”Băsescu Președinte”, melodie lansată în 2009. De asemenea, Ponta spune că Dragnea este doar o copie a originalului, respectiv a lui Băsescu, doar că liderul PSD este ”este mai ticălos, mai mincinos” decât cel de-al doilea.

Postarea lui Ponta este însoțită de un videoclip în care apar imagini din ambele melodii pentru a sublinia asemănarea dintre cele două piese dedicate lui Băsescu, respectiv PSD-ului.

Postarea integrală a lui Victor Ponta:

2009 Băsescu = 2019 Dragnea !

“Așchia nu sare departe de pom” – dar totuși Dragnea este doar o copie a originalului ; Băsescu mergea între oameni – Dragnea doar între jandarmi / Dragnea este mai ticălos, mai mincinos și mai iresponsabil decât Băsescu ( plus că Dragnea “turna” la șefii SRI mai mult decât Băsescu la Securitate – după care amândoi au spus că “nici usturoi nu au mâncat nici gura nu le miroase”) !

Am însă un apel pentru toți votanții social democrați din România! Abandonați-l pe Dragnea – urmașul lui Băsescu! Am fost timp de 17 ani membru al PSD și am luptat mereu cu Băsescu – acum Dragnea și Sistemul lui Mafiot au confiscat PSD!

Fiți alături de ProRomănia- ca să salvăm social democrația adevărată!

Ps – Guță este cel mai deștept – le ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice – doar schimbă numele și culorile Partidului ! Bravo lui!