0 comments

Viitoarele modele Lenovo ThinkPad au fost scăpate pe internet – Bihon

by on 29 mai 2020
 
Reactualizat la:

Informații care detaliază planurile Lenovo pentru 2020 și linia sa ThinkPad au apărut pe canale neoficiale.

Informații care detaliază planurile Lenovo pentru 2020 și linia sa ThinkPad au apărut pe canale neoficiale.

Cele mai multe modele incluse în acest roadmap au fost deja anunțate, dar există câteva detalii interesante: Tiger Lake, a treia platformă de procesare a procesorului de 10nm a Intel, va ajunge pe modelele ThinkPad până la sfârșitul anului 2020. Iar Lenovo intenționează să creeze un nou model de stație de lucru accesibil, numit ThinkPad T15p / ThinkPad P15v.

Scurgerile de informații sunt o veste bună, deoarece ne oferă o perspectivă asupra planurilor producătorului în viitor apropiat. Un alt roadmap a fost scăpat pe internet astăzi, ce spune cum arată viitorul ThinkPad în 2020.

Prezentarea PDF originară din Germania nu conține o prezentare completă a tuturor noilor produse, din păcate. Dar ne oferă o idee de bază la ce să ne așteptăm de la Lenovo și marca ThinkPad pentru restul anului 2020.

Seria Lenovo ThinkPad P: noi denumiri și noi stații de lucru de buget

Seria ThinkPad P e reprezentată de ThinkPad-urile grele, cele care oferă cele mai rapide procesoare și soluții grafice și oferă cea mai mare memorie RAM. Acestea concurează cu seriile Dell Precision și HP ZBook. Spre deosebire de modelele ultrabook mai mici, seria P nu a fost actualizată încă în acest an. Acest lucru este pe cale să se schimbe, deoarece roadmap-ul arată că noua serie ThinkPad 2020 P va fi disponibilă în iulie.

Ca toate noile ThinkPads din afara liniei X1, seria P adoptă noua schemă de denumire: în consecință, Lenovo ThinkPad P15 va fi succesorul ThinkPad P53, iar Lenovo ThinkPad P17 îl va urma pe ThinkPad P73.

Pe lângă noua denumire, seria P crește și în acest an. Lenovo va lansa un nou ThinkPad P15v – după cum explică roadmap-ul, „v” indică un model cu o valoare mai accesibilă, sub ThinkPad P15. De asemenea, Lenovo va lansa un ThinkPad P15v rebranduit, în familia T, sub numele de ThinkPad T15p. Ambele vor fi probabil foarte asemănătoare între ele, cu excepția unei plăci grafice diferite.

Viitoarele serii ThinkPad P, precum și ThinkPad X1 Extreme Gen 3 și ThinkPad P1 Gen 3 vor avea la dispoziție procesoare Intel Comet Lake H, deci, din păcate, încă nu există opțiuni de la AMD.

Intel Tiger Lake: 10 nm va debuta în seria ThinkPad X1

Pe lângă noua serie P, roadmap-ul menționează și alte câteva produse neanunțate care vor fi lansate și mai departe în în 2020: Lenovo ThinkPad X1 Titanium, ThinkPad X1 Nano și ThinkPad X12.

Din păcate, informațiile sunt destul de vagi cu privire la aceste trei produse. Unul dintre ele va fi un laptop de tip Surface-Pro detașabil, cum ar fi tableta ThinkPad X1. Și, de asemenea, este indicat faptul că toate cele trei vor fi echipate cu procesoare Tiger Lake, a treia generație de procesoare de 10 nm de la Intel.

Potrivit aceleiași scăpări de pe internet, fanii ThinkPad pot vedea aceste laptopuri în magazine abia în luna octombrie, dacă toate operațiunile vor fi neîntrerupte de actuala criză de sănătate la nivel global.

Advertorial!

Citeste stirea completa