0 comments

Viitoarele smartphone-uri mid-range Samsung vor aduce o funcționalitate mult așteptată și regăsită în prezent doar pe flagship-urile companiei – Mobilissimo.ro

by on 9 iunie 2020
 

Ultimii doi ani ne-au adus schimbări mari pentru telefoanele mid-range de la Samsung, compania optând pentru funcții și caracteristici care de regulă erau rezervate doar produselor din zona flagship. Mă refer aici la panouri cu muchii înguste, suport pentru încărcare rapidă, setup-uri foto capabile, dar și la suportul 5G sau cititoarele de amprente integrate în ecran. Acum ne pregătim pentru o nouă funcționalitate mult așteptată. 

Potrivit unei publicații din Coreea de Sud, se pare că Samsung pregătește primele telefoane mid-range cu suport pentru alimentare wireless. Aceste telefoane menționate aici ar fi modelele succesor pentru Galaxy A51 și Galaxy A71 și motivul pentru care această funcționalitate nu a fost inclusă până acum a ținut de costurile ridicare pe care le implica introducerea tehnologiei.

Smartphone-urile în cauză se remarcă prin display-uri mari AMOLED, camere quad, cititoare de amprente în ecran – componente incluse într-un pachet accesibil. Nu este clar dacă vorbim despre modele precum Galaxy A51s sau Galaxy A71s care ar putea ajunge pe piață la toamnă, sau despre variantele din 2021 numite Galaxy A52, respectiv Galaxy A72

De la aceste telefoane așteptăm și alte upgrade-uri la nivel de stocare, RAM, capabilități de încărcare rapidă și poate și un upgrade al materialelor folosite. 

Citeste stirea completa