0 comments

Vivo X50 Pro va inaugura noul senzor Samsung ISOCELL GN1 de 50 mpx cu stabilizare la nivel de gimbal; Iată un nou teaser – Mobilissimo.ro

by on 22 mai 2020
 

Pe data de 1 iunie avem notat în calendar și lansarea lui Vivo X50 Pro, smartphone-ul ce va inaugura noul senzor Samsung ISOCELL GN1 de 50 megapixeli care după cum am aflat acum câteva zile, oferă o focalizare la nivel de DSLR. Pe lângă această caracteristică, senzorul livrează și un sistem de stabilizare de tip micro-gimbal pentru cadre fantastice în orice condiții. În așteptarea debutului descoperim astăzi noi materiale teaser! 

Vivo X5src Pro

Acestea scot în evidență capabilitățile de stabilizare ale setup-ului foto din spate, care după cum puteți vedea include un senzor principal de mari dimensiuni, dar și un senzor periscop pentru zoom optic. Avem și un video în care putem admira noul telefon, dar și imaginea de mai sus care prezintă modelul Vivo X50 Pro în variantele de culoare argintiu și albastru, iar pe Vivo X50 cel standard în varianta pe roz.

Pe seama leak-urilor ajunse online știm că telefoanele din acest duo vor avea display-uri cu rată de refresh de 90Hz și sticlă 2.5D curbată spre margini, conectivitate 5G și decupaje bulină în ecran pentru camera selfie. Modelul Pro va avea în plus o cameră periscop de 48 mpx care ar ajunge până la un zoom maxim de 60x.

Lansarea este programată pe 1 iunie, dar cu siguranță în weekend vom afla alte detalii prin intermediul teaserelor.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa