0 comments

Vosganian: Poate să ne spună Iohannis de ce e mai îngăduitor cu pedofilia, violul, tâlhăria

by on 4 aprilie 2019
 

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian i-a cerut lui Klaus Iohannis să comunice de ce vrea ca amnistia și grațierea pentru fapte de corupție să fie interzise, însă șeful statului e „mai îngăduitor” cu violul, pedofilia, violența sau tâlhăria.

„Klaus Iohannis vrea ca amnistia și grațierea faptelor de corupție să fie interzise. Poate să ne spună președintele de ce e mai îngăduitor cu pedofilia, cu violul, cu tâlhăria sau cu bătaia soră cu moartea?”, a scris Varujan Vosganian, joi, pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Reacția deputatului ALDE vine după ce președintele Klsus Iohannis a anunțat joi cele două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes național și urmează să fie puse în discuție la referendumul din 26 mai:

interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție și interzicerea ordonanțelor de urgență ale Guvernului în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare corelată cu dreptul altor autorități constituționale de a sesiza direct Curtea Constituțională cu privire la ordonanțe.