0 comments

Wacom lansează o nouă tabletă grafică, Intuos Pro Small – Adevărul

by on 10 mai 2019
 

Wacom Intuos Pro Small beneficiază de tehnologie Pro Pen 2, care oferă peste 8000 de niveluri de presiune şi o sensibilitate foarte bună la înclinarea stiloului.

Dimensiunile reduse, conectivitatea wireless şi tehnologia de stilou fără baterie care nu necesită încărcare, permite lucrul în orice locaţie, de la cafenele la sălile de conferinţă, birouri, acasă sau la studio.

Pentru a crea scurtături care să ajute procesul de creaţie, toate cele trei variante ale tabletei Intuos Pro sunt dotate cu TouchRing şi ExpressKeys, şase pe varianta Small şi opt pe variantele Medium şi Large.

Din punct de vedere al design-ului, noul model este unul foarte subţire, echipat cu o carcasă din aluminiu anodizat şi un suport de stilou care conţine 10 vârfuri de schimb.

Wacom Intuos Pro Small este disponibilă la un preţ de 229.90 Euro, alăturându-se modelelor deja existente, Medium (379.90 Euro) şi Large (529.90 Euro). Toate aceste trei variante au conexiune Bluetooth şi sunt compatibile cu Mac şi PC. Fiecare tabletă este însoţită de un stilou Wacom Pro Pen 2 plus suport pentru acesta şi este dotată cu ExpressKeys, TouchRing şi opţiuni multi-touch.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa