0 comments

WHATSAPP. FUNCTIA FURATA DE APPLE PENTRU IOS 13 – iDevice.ro

by on 9 mai 2019
 

WhatsApp ios 13

WhatsApp. Cea mai mare platforma de mesagerie de pe plenta este copiata in mod constant de catre alte platforme competitoare, insa iata ca pana si compania Apple a gasit ceva demn de preluat de la aplicatia celor de la Facebook. Saptamana aceasta au inceput sa apara primele noutati importante legate de iOS 13, iar printre ele avem si ceva care ne arata ca iOS 13 urmeaza sa ofere in mod nativ o functie disponibila si in WhatsApp.

WhatsApp. Mai exact, cei de la Apple vor sa le ofere utilizatorilor posbiilitatea de a isi seta un nume de utilizator si o poza de profil care sa fie vizibila pentru persoanele cu care interactioneaza, insa doar cu unele dintre ele. In momentul de fata, numarul de telefon, sau Apple ID-ul sunt vizibile cand primim iMessages de la necunoscuti, iar in rest numele contactului apare pentru mesaje, dar incepand cu iOS 13 Apple va schimba platforma sa de mesagerie pentru a o face sa semene mai mult cu cea a WhatsApp.

WhatsApp. Functia FURATA de Apple pentru iOS 13

WhatsApp. Utilizatorii nu doar ca vor putea seta un nume de utilizator si o poza de profil in platforma, dar vor putea deasemenea sa aleaga si cine le poate vedea, un meniu special pentru aceste optiuni urmand a fi disponibil. Apple permite acum alegerea ascunderii confirmarilor de primire pentru mesajele pe care ni le trimite contactele, insa inspirandu-se de la WhatsApp, americanii vor sa ofere in iOS 13 ceva cu mult diferit fata de ceea ce avem acum.

iMessage gets an upgrade with a WhatsApp-like enhancement that lets people set a profile picture and display name, and choose who sees it. There’s also a dedicated menu in the conversation view to send sticker versions of Animojis, the virtual characters that users can control with the latest iPhone and iPad cameras, and Memojis, which are virtual representations of users themselves.

WhatsApp. Cu aceasta schimbare, iMessage se transforma mai mult intr-o platforma de mesagerie comerciala decat ceva proprietar al unei companii care produce telefoane mobile, si asta nu e neaparat ceva rau. Sute de milioane de oameni folosesc iMessage, prefer platforma Apple in locul WhatsApp, si cei de la Apple stiu ca oamenii mai vor si simplitate, asa ca in iOS 13 o ofera, dar cu unele bonusuri, care vor mai fi completate si de altele.

WhatsApp. Din pacate cei de la Apple nu iau chiar toate functiile bune din platforma de mesagerie, insa poate ca in viitor vor mai prelua si alte noutati interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Citeste stirea completa