0 comments

Windows 7 mai primește un update curând – noobz.ro

by on 28 ianuarie 2020
 

Windows 7 mai primește un update

Pe 14 ianuarie aflam că Windows 7 nu va mai primi suport de la Microsoft. Însă, Windows 7 mai primește un update curând. Producătorul este forțat să extindă suportul încă o vreme din cauza unui bag introdus ca parte dintr-un update.

Potrivit The Verge, ultimul update de securitate pentru Windows 7 (KB4534310) ar fi trebuit să fie ultimul. Cu toate astea, Microsoft nu a ținut cont că tocmai a introdus un bug proaspăt pentru utilizatorii de Windows 7. Atunci când utilizatorii setează un wallpaper pentru dektop pe Stretch, ecranul se face negru, dacă ultimul update a fost instalat.

Inițial, Microsoft a anunțat că doar utilizatorii care au achiziționat Extended Security Update pentru versiunile premise ale sistemului se operare vor primi o soluție. După o zi, Microsoft s-a răzgândit și a decis ca toți utilizatorii să primească ”un update care urmează să fie lansat”.

Cu alte cuvinte, Windows 7 mai primește un update curând

Windows 10 este cel mai firesc update pe care poți să îl faci pentru a nu simți schimbări majore comparat cu Windows 7.

Trebuie să ții cont de faptul că, o dată ce Windows 7 nu va mai primi suport de la Microsoft, securitatea datelor tale personale poate fi pusă în pericol. Microsoft a încetat să adauge noi funcții în Windows 7 din 2015. Periodic, compania a invitat utilizatorii să își instaleze Windows 10, existând chiar și o perioadă când upgrade-ul era gratuit.

Încă mai există aproximativ 27% dintre desktopuri și laptopuri care folosesc Windows 7. În total, există peste 1.5 miliarde de dispozitive care folosesc sistemul de operare Windows. Până în 2021, se preconizează că doar 13% dintre PC-uri vor mai continua să utilizeze Windows 7.

Atenție! Hackerii iubesc sistemele de operare care nu mai primesc suport. Anual au loc zeci de atacuri cibernetice, iar sute de mii de dispozitive sunt afectate.

Windows 7 nu este doar pentru laptopuri și stații desktop. Multe dispozitive Internet of Things (IoT), precum terminale POS, ATM-uri sau mașini de vândut produse sau dispozitive medicale folosesc Windows 7.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa