0 comments

WWDC 2019: watchOS 6 debutează cu propriul App Store, funcţii noi de sănătate, aplicații noi – Mobilissimo.ro

by on 4 iunie 2019
 

Apple nu a neglijat purtabilele în cadrul WWDC 2019, anunţând watchOS 6, care aduce independență pentru ceasurile Apple, dar şi funcţii noi. watchOS 6 va fi compatibil cu toate modelele Apple Watch şi va sosi în această toamnă. Ce aduce nou aflaţi mai jos.

watchOS 6

Evident vine la pachet cu noi watchface-uri, inclusiv variante simplificate, apropiate de ceasurile digitale clasice. Avem şi un watch face California, Gradient, Solar Phase şi multe opţiuni de personalizare şi Complications. 3 noi aplicaţii au ajuns acum pe acest watchOS: Audiobooks, Voice Memos şi Calculator, cu o opţiune specială pentru bacşiş.

watchOS 6

watchOS 6 aduce independență pentru ceasurile Apple, care pot acum să beneficieze de propriul App Store. O variantă specială de magazin de aplicaţii va sosi pe ceasuri şi nu veţi mai avea nevoie de o aplicaţie companion care să ţină totul sub control pe ceas de pe iPhone. Apar şi noi API-uri pentru dezvoltatori, precum cel de Streaming Audio. Acesta va permite ca din anumite aplicaţii third party să faceţi streaming audio spre căşti wireless, fără a avea nevoie de iPhone.

watchOS 6

Avem şi noutăţi la capitolul fitness şi sănătate: există Activity Trends în zona Activity (ce activităţi aţi făcut cel mai des şi care sunt trendurile, plus recomandări să nu neglijati unele activități), dar şi o opţiune specială pentru cei cu aparat auditiv, care va folosi microfonul pentru a analiza sunetul dăunător din jur. Apoi apare şi o funcţie de monitorizare a ciclului menstrual, care apare atât pe ceas, cât şi în cadrul Apple Health pe iPhone.

watchOS 6

Ceasul poate notifica femeile că urmează să pornească ciclul menstrual, judecând după calendar. Aplicaţia Health primeşte o nouă interfaţă, cu 9 metrici de bază şi mai multe grafice. Veţi avea şi ghidaj din partea aplicaţiei dacă nu v-aţi atins ţintele. Puteţi urmări doar metricele care vă interesează.

Citeste stirea completa