0 comments

Xiaomi CC9 Pro îşi dezvăluie o mostră foto uriaşă de 108 megapixeli; Intră într-un club select de pe 5 noiembrie – Mobilissimo.ro

by on 29 octombrie 2019
 

Am aflat în ultimele 24 de ore ca Xiaomi CC9 Pro se va lansa pe 5 noiembrie cu dotări cu adevărat speciale. Are 5 camere în spate, zoom optic 5X, iar una dintre camere are rezoluţie de 108 megapixeli. Între timp a scăpat şi o fotografie realizată cu acest telefon, fix cu camera de 108 megapixeli, iar detaliile sunt gargantuane. Apropo, telefonul va sosi global drept rebranding sub denumirea de Mi Note 10.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Teaserul pe care îl vedem aici vine de la Lao Wei, product manager Xiaomi, care a postat o fotografie de 22.6 MB pe web. Rezoluţia sa este spectaculos de mare: 10.000 x 11.852 pixeli. Chiar şi după zoom 5X sau chiar mai mult se păstrează detaliile foarte bine. Evident secretul acestui telefon este un senzor Samsung ISOCELL HMX CMOS de 108 megapixeli.

Mostra foto Xiaomi Mi CC9 Pro

Este un senzor generos, care a fost văzut până acum doar pe Xiaomi Mi MIX Alpha. Pe lângă numărul său impresionant de megapixeli, are şi darul de a captura mai multă lumină decât alţi senzori de pe piaţă având o zonă fotosenzitivă mai mare. Xiaomi afirmă că CC9 Pro este primul telefon produs în masă cu o dotare de acest gen.

Mostra foto Xiaomi Mi CC9 Pro

Cele 5 camere de la bordul noului venit sunt plasate în linie şi includ şi o cameră ultra wide, una cu zoom optic 5X (cel puţin pe hârtie) şi probabil şi o cameră Macro şi una Bokeh. Se mai zvoneşte că telefonul are procesor Snapdragon 730G şi 6 GB RAM. Ar trebui să ruleze totuşi doar MIUI 10 peste Android Pie, deşi mă aşteptam la MIUI 11. Curajoşii care vor să vadă fotografia originală de 108 megapixeli la mărimea originală pot accesa acest link (aşteptaţi să se încarce, cu suc şi popcorn, ca la dial up).

Citeste stirea completa