0 comments

Xiaomi își vinde mai nou smartphone-urile prin intermediul automatelor Mi Express Kiosks – Mobilissimo.ro

by on 16 mai 2019
 

Cu toate că de regulă cei de la Xiaomi ne uimesc prin smartphone-urile lansate pe piață, iată că de această dată reușesc să ne atragă atenția printr-o idee care merită toate laudele. Descoperim că în ultimele zile în India au fost plasate automate Mi Express Kiosks prin intermediul cărora cei interesați își pot cumpăra smartphone-uri sau accesorii pentru dispozitivele mobile la fel de rapid precum se cumpără o sticlă de suc.

Xiaomi Mi Express Kiosks

Aceste automate vor fi plasate în zone publice precum stadioane, parcuri, stații de metrou, ba chiar și în centre comerciale sau aeroporturi. Momentan automatele vor fi instalate în regiuni cheie din India și se ia în calcul și o posibilă extindere a disponibilității acestor aparate pe viitor.

Xiaomi Mi Express Kiosks

Xiaomi nu mai trebuie să plătească angajații care de regulă s-ar afla într-un magazin și nici cheltui bani mulți pe chirie și facturile de electricitate. Într-un astfel de automat publicul din India va găsi telefoane Redmi Note 7, Note 7 Pro, Pocophone F1, Y3, Redmi Go, dar și accesorii precum boxe Bluetooth, acumulatori externi, încărcătoare auto, căști și multe alte produse marca Xiaomi.

Se poate plăti cash, dar și cu cărți de credit/debit. Probabil prețurile acestor produse sunt aceleași pe care Xiaomi le practică și în online.

Citeste stirea completa