0 comments

Xiaomi lansează trotinete noi, telefoane și un monitor de gaming – start-up.ro

by on 16 iulie 2020
 
  • 16 Iulie 2020
  • Technolust

Xiaomi a anunțat cea mai nouă serie de produse de lifestyle, printre care brățara Mi Smart Band 5 și trotineta electrică Mi Electric Scooter Pro 2. De asemenea, compania a anunțat alte trei telefoane din seria Redmi

Compania a mai anunțat lansarea unor dispozitive de divertisment, din acest line-up fac parte Mi True Wireless Earphones 2 Basic, Mi TV Stick și Mi Curved Gaming Monitor 34”.

Mi Smart Band 5 are un ecran color AMOLED generos, de 1.1’’, cu 20% mai mare decât predecesorul său. Utilizatorii își pot exprima stilul alegând dintre peste 65 de afișaje dinamice și șase culori ale brățării.

Cu certificare 5 ATM de rezistență la apă, device-ul poate fi folosit atât pentru antrenamente pe uscat, cât și în apă, te poate însoți la piscină, la surfing sau la duș. Cu 11 moduri de antrenament, incluzând – cycling indoor, bicicletă eliptică, yoga, aparat de vâslit și săritul cu coarda, Mi Smart Band 5 înregistrează progresul realizat în timpul antrenamentului indiferent de modul în care te miști.

În afară de opțiunile pentru fitness, Mi Smart Band 5 vine cu senzor de puls PPG, cu 50% mai precis, tocmai pentru a-ți permite să monitorizezi în permanență sănătatea inimii și să ai acces la informații relevante referitoare la calitatea somnului, la nivelul de stres și chiar la monitorizarea ciclului menstrual.

În plus, această brățară adună toate informațiile și creează PAI (Personal Activity Intelligence), o matrice cu valori din care poți citi cu ușurință indicatorii cheie de sănătate.

Pentru a alimenta un ecran mai mare și opțiunile nou adăugate, bateria lui Mi Smart Band 5 suportă până la 14 zile de utilizare continuă. Datorită noii soluții de încărcare, nu mai este nevoie să fie îndepărtat tracker-ul din brățară. Încărcarea se realizează plasând spatele magnetic al brățării pe încărcător.

Mi Smart Band 5 va fi disponibilă la un preț recomandat de 189.99 lei începând cu luna august.

Mi Electric Scooter Pro 2 poate parcurge până la 45 km, cu viteze de până la 25 km pe oră. Trotineta electrică urcă fără efort pante înclinate cu până la 20%, și poate funcționa în medie timp de o săptămână cu o singură încărcare.

Mi Electric Scooter Pro 2 are un motor puternic de 300W, un sistem de frânare dublă pe care poți conta, anvelope pneumatice care absorb șocuri și un design ușor pliabil pentru o mobilitate urbană ridicată.

Mi Electric Scooter Pro 2 este echipată cu faruri pe față, spate și laterale, precum și un far de 2W îmbunătățit, care luminează până la 10 metri în față, pentru o vizibilitate mai bună.

La evenimentul de lansare a fost anunțat și Mi Electric Scooter 1S – un model mai eficient pentru utilizatorii care folosesc trotineta electrică ocazional. Mi Electric Scooter 1S poate parcurge până la 30 km cu viteze de până la 25 km pe oră și oferă un ecran îmbunătățit, faruri și alte opțiuni pentru siguranță.

Mi Electric Scooter Pro 2 va fi disponibil la un preț recomandat de 2599.99 lei, începând cu luna septembrie.

Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Concepute atât pentru pasionații de muzică, cât și pentru oamenii de afaceri, Mi True Wireless Earphones 2 Basic permit 5 ore de utilizare neîntreruptă, cu o singură încărcare. În plus, prin opțiunea de încărcare de încă 3 ori din carcasă, se ajunge în total la 20 de ore de utilizare.

Alte funcții cheie:

  • Cu ajutorul microfonului dual este anulat zgomotul ambiental și astfel convorbirile sunt mult mai clare: Căștile filtrează zgomotul de fundal cu unul dintre microfoane, în timp ce captează vocea utilizatorului cu celălalt.
  • Căștile in-ear Mi True Wireless 2 Basic, detectează când sunt în ureche și pornesc muzica automat, iar aceasta poate fi oprită atunci când una din căști este scoasă din ureche.

Mi TV Stick

Cu funcții de Android TVTM, Dolby și DTS surround, echipat cu Google Assistant și Chromecast – Mi TV Stick este gadgetul pentru binge-watching. Alte funcții includ:

  • Procesor quad-core și 1 GB RAM + 8 GB stocare
  • Butoane ergonomice: Mi TV Stick este dotat cu o telecomandă Bluetooth, cu butoane dedicate pentru acces rapid la Google Assistant, Netflix și Prime Video.

Mi Curved Gaming Monitor 34”

Împătimiții de jocuri vor aprecia Mi Curved Gaming Monitor 34” care are o rezoluție WQHD 3440×1440 și o curbă de 1500R pentru o experiență imersivă. Proporția ultra wide 21:9 cu 30% mai mare decât monitoarele 16:9, în timp ce rata de refresh de 144Hz.

Alte caracteristici:

  • Gamă de culori extinsă 121% sRGB: Culorile aprinse sunt completate de o luminozitate ajustabilă de 300 nits și o rată de contrast de 3000:1.
  • Tehnologia premium AMD FreeSync™: Monitorul sincronizează imaginea cu rata de refresh în momentele dinamice ale jocului.

Începând cu luna septembrie, produsele vor fi disponibile în oferta locală. Mi True Wireless Earphones 2 Basic vor avea un preț recomandat de retail de 219.99 lei, Mi TV Stick poate fi achiziționat la un preț recomandat de 199.99 lei, iar Mi Curved Gaming Monitor 34” va avea un preț recomandat de 2399.99 lei.

Noile telefoane Xiaomi Redmi 9, Redmi 9C și Redmi 9A

Citeste stirea completa