0 comments

Xiaomi Mi 10 Ultra are şi o versiune cu camera ascunsă sub ecran; Iată un demo hands-on şi perioada de lansare – Mobilissimo.ro

by on 6 septembrie 2020
 

De parcă Xiaomi Mi 10 Ultra nu aducea destule premiere, iată că acum primeşte şi o versiune ce aduce o cameră selfie ascunsă sub ecran. Sursa acelui video hands-on de mai jos scrie şi că această variantă a telefonului aniversar Xiaomi va sosi în octombrie-noiembrie şi extra detalii găsiţi mai jos.

Spatele telefonului tocmai scăpat e identic cu cel al lui Xiaomi Mi 10 Ultra, dar nu garantăm că e acelaşi model. Ar putea foarte bine să fie un Xiaomi Mi Note 11 Pro să zicem sau un Xiaomi Mi Mix 4. Aflăm şi că acesta este un prototip, care are încă bug-uri şi nu e gata de lansare. Avem și câteva mostre de selfie în vieo, care nu arată rău.

Xiaomi a specificat deja clar că de abia în 2021 aduce pe piaţa un telefon cu camera ascunsă sub display, deci mai e de lucru. În ultima săptămână am văzut cum Xiaomi a demarat o campanie asociată lui Mi 10 Ultra alături de Mercedes-Benz. Xiaomi Mi 10 Ultra a debutat pe 11 august, inaugurând pe smartphone-uri zoom-ul 120X şi încărcarea rapidă la 120W. A devenit imediat un hit, vânzând de 48 de milioane de euro în primele 10 minute. Încă nu e foarte clar dacă acest handset, care e şi premiant în DxOMark mai vine în Europa sau nu.

Apropo ZTE Axon 20 5G a inaugurat comercial segmentul telefoanelor cu cameră sub ecran în ultima săptămână. 

Citeste stirea completa