0 comments

Xiaomi Mi 9 a primit beta-ul Android 10 (9.8.22); Iată ce e nou – Mobilissimo.ro

by on 25 august 2019
 

Posesorii de Xiaomi Mi 9 se numără printre norocoşii care se pot juca deja cu beta-ul lui Android 10. Am aflat recent că Android 10 este numele final al OS-ului, care a trecut printr-un rebranding şi a primit o nouă identitate vizuală.

Android 10 vine la pachet cu un Night Mode nou, dar şi noi permisiuni acordate aplicaţiilor. Compania chineză oferă pe terminalele Mi 9 înscrise în beta un nou pachet software cu numele de cod 9.8.22. Ocupă 2.5 GB şi rezolvă bug-uri de până acum, spre exemplu la nivel de tastatură virtuală. Deocamdată avem un MIUI 10 bazat pe Android 10, iar Xiaomi pregăteşte între timp şi MIUI 11 bazat pe acest Android.

Printre noutăţile aduse  se numără funcţia de Screencast, care permite partajarea imaginii de pe ecranul telefonului cu un monitor sau TV via WiFi. Avem şi îmbunătăţiri la nivel de Blacklist pentru apeluri şi în zona de Mi Cloud. Sunt şi ajustări ale asistentului virtual Xiao AI, dar asta doar în China. Android 10 ar trebui să vină în această toamnă în varianta finală, odată cu debutul lui Pixel 4.

Va avea un nou sistem de permisiuni pentru locaţie, suport pentru terminale pliabile şi îmbunătăţiri de sistem. Are un nou procedeu de Sharing pentru fişiere şi conţinuturi sau link-uri, noi codec-uri şi emoji-uri, Dark Mode şi posibilitatea de a crea un cod QR pentru o reţea WiFi. Pe acela îl vor putea scana prietenii pentru a intra în reţea. Vom scăpa şi de butonul Back cel enervant din Android Pie, înlocuit cu noi gesturi de navigare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa