0 comments

Xiaomi Mi 9 SE primeşte un mod special de captură a Lunii, un „Moon Mode” prin actualizare software – Mobilissimo.ro

by on 9 mai 2019
 

În ultima vreme s-a vorbit mult despre capacitatea lui Huawei P30 Pro de a face poze cu Luna şi am aflat că ar exista un aşa numit Moon Mode la nivel de funcţionalitate AI. Xiaomi nu se lasă mai prejos şi aduce propriul Moon Mode pe Xiaomi Mi 9 SE acum. Flagship-ul Xiaomi Mi 9 a primit deja o actualizare cu acea funcţie şi acum e rândul variantei SE. 

Telefonul midrange primeşte o actualizare MIUI care include Moon Mode în opţiunile camerei, în zona AI. Funcţia apare ca opţiune alternativă pentru captura specială low light. Pentru a putea testa acest mod, posesorii de Mi 9 sau Mi 9 SE trebuie să intre în cameră, să activeze modul AI şi să îndrepte telefonul spre Lună.

Zoom-ul trebuie dus la 4X şi o opţiune specială va fi declanşată automat. Odată cu acest update software telefoanele Mi 9 SE mai primesc şi o organizare a albumelor foto pe bază de Smart Story şi AI, plus îmbunătăţiri la funcţia de gaming Game Booster. Deocamdată actualizarea e disponibilă în China şi ajunge pe plan internaţional în curând.

Xiaomi Mi 9 SE dispune de o cameră triplă, cu senzor de 48 MP, 13 MP ultra wide şi 8 MP telephoto, plus o cameră selfie de 20 MP. Telefonul are procesor Snapdragon 712, 6 GB RAM şi un ecran Super AMOLED de 5.97 inch. Costă în jur de 1500 lei pe QuickMobile.ro și obțineți 3% discount dacă aplicați codul promo QUICK202.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.

Citeste stirea completa