0 comments

Xiaomi Mi Band 5 este acum oficial; Smartband cu NFC, ecran AMOLED mai mare și funcții noi de monitorizare fitness – Mobilissimo.ro

by on 11 iunie 2020
 

Această zi de 11 iunie marchează iată și lansarea lui Xiaomi Mi Band 5, unul dintre cele mai așteptate purtabile ale anului care păstrează rețeta de succes optând pentru mici upgrade-uri hardware. Brățara tocmai ce a fost prezentată în China și cu toate că nu avem încă detalii despre debutul său global, acesta nu ar trebui să întârzie prea mult și mă aștept ca până la final de lună să o vedem și în alte regiuni, inclusiv Europa.

Xiaomi Mi Band 5

Un prim detaliu pe care trebuie să îl știți este faptul că ecranul acestui nou purtabil crește la o diagonală de 1.1 inch (vs. 0.96 inch pe Mi Band 4) și ni se oferă panou color AMOLED cu rezoluție de 294 x 126 pixeli și luminozitate de 450nits. Sunt incluse aici o mulțime de watchface-uri (peste 100), inclusiv unele animate cu tematică SpongeBob, Evangelion, Hatsune Miku sau Detective Conan. 

Xiaomi Mi Band 5

O altă schimbare este reprezentată de către modalitatea de încărcare, Mi Band 5 sosind acum cu încărcare magnetică. Bateria de 125 mAh inclusă la interior se va încărca în aproximativ 2 ore iar autonomia promisă ajunge la 14 zile. Avem compatibilitate pentru telefoane Android și iOS, 16 MB stocare, conectivitate Bluetooth 5.0 LE și certificare 5ATM pentru rezistență la apă.

Specificații Xiaomi Mi Band 5:

  • Dimensiuni: 47.2 x 18.5 x 12.4 mm / 11.9 grame variantă standard, 12.1 grame variantă NFC
  • Materiale: policarbonat
  • Curea: silicon
  • Compatibilitate: Android, iOS
  • RAM/Stocare: 512KB RAM, 16 MB stocare
  • Display: 1.1 inch AMOLED (294 x 126 pixeli), luminozitate 450 nits
  • Conectivitate: Bluetooth 5.0 LE, NFC
  • Baterie: 125 mAh, încărcare magnetică
  • Rezistență la apă: 5 ATM
  • Senzori: giroscop, barometru, senzor de proximitate, accelerometru, senzor de puls PPG (detectare IR doar pe varianta NFC) 

Xiaomi Mi Band 5

Mi Band 5 dispune de giroscop, barometru, senzor de proximitate, accelerometru și de un senzor de puls PPG (cu detectare IR doar pe varianta NFC). Primim monitorizare somn, monitorizare puls 24 din 24 și o funcție de monitorizare a menstruației. Noul smartband aduce la pachet 11 moduri de tracking fitness, printre noile sporturi suportate numărându-se yoga, aparat de vâslit, bicicletă eliptică sau sărituri cu coarda

Această brățară fitness sosește în 8 variante de culoare (galben, verde, maro, albastru, roz, verde deschis, portocaliu), dar există și curele în două nuanțe iar o altă noutate este funcția Remote Camera. Avem o variantă standard ce se vinde în China pentru 23.5 euro și o variantă NFC listată la 28.5 euro. Vânzările încep din data de 18 iunie. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa