0 comments

Xiaomi Mi MIX 4 apare în noi imagini concept; Va sosi cu o cameră de 108 megapixeli şi cameră selfie pop up sau glisantă – Mobilissimo.ro

by on 16 septembrie 2019
 

Xiaomi Mi MIX 4 ne tot “ameninţă” că va sosi de câteva luni deja, ca un telefon revoluţionar al celor de la Xiaomi şi ca model inaugural pentru senzorul foto de 108 megapixeli de la Samsung. Azi apar o serie de imagini concept noi cu terminalul și aflăm dotări posibile.

Xiaomi Mi MIX 4

Auzisem deja că ar urma să debuteze pe 24 septembrie, alături de Xiaomi Mi 9 Pro şi un televizor nou. Acum vedem randări care ne duc cu gândul la Nokia 7.2 când ne uităm la camera principală şi la Mi 9T când ne uităm la camera selfie pop up. Se pare că terminalul va avea un spate acoperit cu ceramică, iar la interior vom găsi un procesor Snapdragon 855+, alături de 12 GB RAM şi până la 1 TB stocare.

Xiaomi Mi MIX 4

Vom avea şi o baterie de 4500 mAh la bord, cu încărcare rapidă la 40W, plus incărcare rapidă wireless. Se discută şi despre suport 5G, dar încă nu e clar dacă va fi o variantă separată de telefon. Ce e interesant e că designerul Waqar Khan, care a creat aceste randări, propune două variante de Mi MIX 4: una cu camera pop up selfie şi cameră principală rotundă şi una cu cameră glisantă ca la Mi MIX 3, plus cameră principală verticală.

Încă nu ştim dotările sale la nivel de cameră, în afara senzorului de 108 megapixeli de la Samsung (deşi se zvoneşte că vom avea şi o cameră telephoto avansată). Se pare şi că ecranul de 6.5+ inch va avea refresh rate de 90 Hz şi muchii foarte înguste. Aflăm mai multe pe 24 septembrie.

Citeste stirea completa