0 comments

Xiaomi Mi MIX 4 are specificaţii noi dezvăluite: cameră de 100 megapixeli şi ecran de 90 Hz – Mobilissimo.ro

by on 11 septembrie 2019
 

Xiaomi Mi MIX 4 are scăpări deja de luni bune, unele fanteziste care vorbesc despre un ecran pliabil, altele ceva mai realiste care ne propun doar un telefon cu ecran cu muchii foarte înguste. Auzisem şi că ar inaugura o cameră de 100 de megapixeli, iar azi aflăm mai multe specificaţii ale sale.

Acesta ar trebui să fie ultimul flagship Xiaomi din 2019 şi judecând după lansările Mi MIX de până acum, va fi încă un terminal experimental. Se pare că handsetul va adopta un design de ecran tip “waterfall”, în stilul lui Vivo NEX 3. Scăpările indică şi prezenţa unui ecran de 90 Hz la bord. La capitolul cameră, vom găsi la bord un senzor de 108 megapixeli, evident cel anunţat de Samsung în această vară.

Pentru camera selfie Xiaomi a optat pentru un mecanism pop up, iar sursa mai afirmă şi că noul Mi MIX dispune de încărcare rapidă la 40W. Ecranul ar trebui să fie undeva pe la 6.4-6.6 inch în diagonală şi va aduce o rezoluţie Quad HD+. Corpul va fi fabricat în bună parte din ceramică, iar la interior vom găsi un procesor Snapdragon 855+, cuplat cu până la 12 GB RAM şi până la 1 TB de stocare.

Suportul 5G este şi el bifat printre dotări. Nu avem încă dată de lansare, dar sursa scrie că smartphone-ul ar fi gata de debut în China chiar din această lună. Recent apăruse data de 24 septembrie pentru acest debut, asociată şi lansării lui MIUI 11. Luna trecută am văzut și un brevet pentru camera sa periscop. 

Citeste stirea completa