0 comments

Xiaomi Mi Mix 4 se lansează pe 24 septembrie alături de Mi 9 Pro și un nou televizor – Mobilissimo.ro

by on 16 septembrie 2019
 

Luna septembrie este plină de lansări în lumea smartphone, acolo unde așteptăm și debutul unor noi flagship-uri din partea chinezilor de la Xiaomi. Știam deja că ni se pregătește o variantă 5G de Xiaomi Mi 9, iar acum aflăm și când sosește aceasta și alături de ce alte terminale. După cum indică și titlul, pe 24 septembrie Xiaomi va prezenta telefoanele Mi 9 Pro 5G și Mi Mix 4, dar și un nou televizor smart.

Mi Mix 4

Despre Xiaomi Mi 9 Pro știm faptul că va fi un soi de refresh pentru varianta standard Mi 9, ceea ce înseamnă că primim același corp unibody și ecran de 6.39 inch cu rezoluție FHD+ și tehnologie Super AMOLED. Design-ul rămâne neschimbat, dar la interior vom descoperim un procesor Snapdragon 855+ și o baterie de 4000 mAh cu suport pentru alimentare wireless la 30W. Ar avea și suport 5G.

Cât despre Xiaomi Mi Mix 4, leak-urile din jurul acestui telefon au fost destul de puține, dar cele mai recent indică prezența unui senzor principal de 108 megapixeli (Samsung ISOCELL Bright HMX). Alături de acest senzor vom găsi în spate și unul telephoto, respectiv unul wide-angle. Se vehiculează acum și denumirea Mi Mix Alpha pentru acest device, dar încă nu este un nume bătut în cuie.

Ne așteptăm și la 12 GB RAM, 512 GB stocare, procesor Snapdragon 855+, ecran curbat și corp din ceramică. 

Citeste stirea completa