0 comments

Xiaomi Mi Mix Alpha listat în Romania de PC Garage, e totuși puțin probabil să îl și vedem în stoc vreodată – Mobilissimo.ro

by on 30 octombrie 2019
 

Printre lansările din această toamnă ce ne-au rămas întipărite în minte îl avem desigur și pe Xiaomi Mi Mix Alpha, un telefon inedit care surprinde prin ecranul ce se extinde din zona frontală până mult în spate. Este un smartphone la rang de concept și nu va fi produs vreodată la scară largă după cum a afirmat producătorul în momentul lansării sale, procedeul de fabricare fiind mult prea complex pentru producția în serie mare.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Telefonul are astfel și un preț prohibitiv, iar funcționalitatea și dotările nu justifică cheltuirea a 2500 euro ~12.000 lei pe el (cu cât se vehiculează că s-ar vinde). În aceste condiții doar puțini vor avea bugetul necesar și dorința de  a-l achiziționa și asta dacă se va concretiza totuși apariția lui în comerț la mod real.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Revenind la informația din titlu, telefonul Mix Alpha a fost listat de PC Garage, dar fără vreun preț asociat sau dată de precomandă și asta din motive ușor de ghicit. Cel mai probabil este vorba de o listare realizată doar din considerente strategice de optimizare a căutărilor în Google. Mai pe românește, o listare la pleseneală, poate – poate sosește și în România, iar în acest caz PC Garage va fi deja pe locul 1 în căutări după produs. Evident link-urile obținute astfel, precum și acesta de aici, îi vor ajuta să obțină ce au plănuit.

La mod concret, vă reamintim că Xiaomi Mi Mix Alpha a fost anunțat pe data de 24 septembrie, iar privind disponibilitatea sa știm că producătorul a afirmat că lansarea comercială va avea loc în luna decembrie pe piața din China într-o ediție limitată.

Listă cu dotările lui Xiaomi Mi Mix Alpha

  • Display: 7.92 inch, FHD+ (2250 x 2088 pixeli), Flexible OLED
  • Procesor: Snapdragon 855+
  • Configurație: 12 GB RAM + 512 GB UFS 3.0
  • Cameră foto: 108 mpx (OIS, f/1.7) + 12 mpx (zoom optic 2x) + 20 mpx (ultrawide)
  • Baterie: Li-polymer 4050 mAh, încărcare la 40W .

Citeste stirea completa