0 comments

Xiaomi Mi Note 10, varianta globală de Mi CC9 Pro va debuta în Europa pe data de 14 noiembrie – Mobilissimo.ro

by on 31 octombrie 2019
 

UPDATE ORA 14:00: Noi teasere ajunse online scot la iveală și capacitatea bateriei lui Mi CC9 Pro/Mi Note 10, fiind vorba despre o unitate generoasă de 5260 mAh ce va oferi suport pentru alimentare rapidă la 30W. Vedem încă o dată grație acestei imagini promoționale și ecranul cu muchii laterale curbate și cu decupaj picătură în zona superioară.

Xiaomi Mi CC9 pro

ARTICOL INIȚIAL 31-10-2019, ora 12:10:

Prima săptămână din noiembrie ne rezervă lansări importante în zona smartphone, printre acestea numărându-se și debutul lui Xiaomi Mi CC9 Pro – terminal cu setup Penta-Camera în spate și senzor principal de 108 megapixeli. Am aflat recent că la nivel global telefonul va fi cunoscut sub denumirea de Mi Note 10, iar acum descoperim și când va avea loc această lansare pe plan european grație unui teaser prospăt dezvăluit. 

Xiaomi Mi Note 1src

Ei bine, aflăm pe această cale faptul că Xiaomi Mi Note 10 vine în Polonia pe 14 noiembrie, zi în care ar putea demara și programul de precomandă. Au fost dezvăluite totodată și două mostre foto (pe care le vedeți mai jos), imagini ce ne prezintă capabilitățile telefonului în materie de zoom optic. Vom avea un setup penta-lens în spate, iar senzorul de 108 mpx este același de pe Mix Alpha.

Mostra foto Xiaomi Mi Note 1src

Nu știm exact componența acestui setup foto dar cel mai probabil vom avea senzor telephoto dedicat, senzor ultra-wide, senzor bokeh și unul pentru captura macro. Telefonul este așteptat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 730G la interior și din informațiile proaspăt dezvăluite știm că va avea ecran curbat și un decupaj picătură în zona superioară pentru găzduirea camerei selfie.

Mostra foto Xiaomi Mi Note 1src

Aparent, la debut vor fi disponibile cel puțin două variante de culoare și anume verde, respectiv alb perlat. Așteptăm lansarea de pe 14 noiembrie pentru a vedea la ce sumă va fi vândut Mi Note 10 pe plan european. Vedeți mai sus și o fotografie a cutiei în care sosește telefonul! 

Citeste stirea completa