0 comments

Xiaomi Mi Watch bifează o ultimă apariție înainte de debut; Vedem o fotografie reală cu noul ceas – Mobilissimo.ro

by on 4 noiembrie 2019
 

Mâine pe data de 5 noiembrie cei de la Xiaomi au programat un eveniment special de presă, zi în care va dezvălui telefonul Mi CC9 Pro cu al său setup penta-camera și senzor principal de 108 mpx, dar și ceasul inteligent intitulat Xiaomi Mi Watch. Despre acest purtabil discutăm în articolul de față ca urmare a unui nou leak sosit online ce constă într-o fotografie reală cu dispozitivul în stare de funcționare. 

După cum vedeți, design-ul adoptat în cazul de față este într-adevăr similar lui Apple Watch după cum precizau și leak-uri anterioare, numind ceasul Xiaomi o clonă a hitului din Cupertino. Chiar și așa, ceasul arată tare bine și avem prezentată aici varianta de China ce va sosi cu interfața MIUI for Watch la pachet, inclusiv cu Dark Mode.

Există speculații potrivit cărora smartwatch-ul va opta pentru o experiență WearOS mai tradițională în Vest, inclusiv cu suport Google la bord. Ceasul este așteptat cu suport nativ pentru playback audio, dar și cu suport pentru descărcarea de melodii. Va avea procesor Snapdragon Wear 3100, GPS, Wi-Fi, Bluetooth NFC și difuzor.

Ni se promite o baterie generoasă, dar și suport eSIM. Aflăm prețul și lista completă de dotări mâine în cadrul evenimentului de lansare! 

Citeste stirea completa