0 comments

Xiaomi Mi Watch va oferi playback audio nativ și suport pentru descărcarea de melodii – Mobilissimo.ro

by on 1 noiembrie 2019
 

Săptămâna viitoare avem notat în calendar și evenimentul grandios Xiaomi în cadrul căruia vom vedea primul telefon cu setup penta-camera din portofoliul companiei și anume Mi CC9 Pro, dar și noul ceas inteligent intitulat Mi Watch. Despre acest purtabil discutăm în rândurile de față, asta pentru că un nou teaser sosit online ne aduce indicii cu privire la o dotare foarte interesantă pe care o vom avea la dispoziție.

Xiaomi Mi WATCH

Ei bine, după cum spune și titlul postării de față, se pare că ceasul va oferi suport nativ pentru redarea de muzică – astfel că nu va fi doar o simplă interfață pentru controlul playback-ului melodiilor stocate pe telefon. Piesele favorite vor fi salvate în memoria smartwatch-ului și ni se oferă și posibilitatea de a descărca melodiile și ulterior reda via Bluetooth prin căști. 

Fix acest detaliu ne poate da de înțeles faptul că spațiul de stocare oferit aici va fi mai mare decât ce ne propun alte smartwatch-uri actuale. Xiaomi Mi Watch va avea procesor Snapdragon Wear 3100, conectivitate independentă GPS, conectivitate independentă Wi-Fi/Bluetooth, dar și NFC, difuzor. Primim o baterie generoasă, cât și suport eSIM.

De asemenea, ceasul va oferi un magazin de aplicații dedicat. Posibilitatea ca la pachet să avem Wear OS nu mai e bătută în cuie, astfel că am putea întâlni un OS propriu Xiaomi. 

Citeste stirea completa