0 comments

Xiaomi Redmi 7A este certificat de către TENAA; Telefon de buget care va costa sub 100 euro – Mobilissimo.ro

by on 17 mai 2019
 

În așteptarea lansării flagship killerului Redmi K20 Pro iată că descoperim un nou device va urmează a debuta în perioada următoare și anume Xiaomi Redmi 7A. Acesta tocmai ce a primit certificarea TENAA și avem ocazia să vedem astăzi imagini reale ale dispozitivului care ne dezvăluie alura de terminal de buget, asta datorită carcasei sale din policarbonat pe care o adoptă și a design-ului clasic.

Redmi 7A

Pentru moment agenția chineză de certificare a dezvăluit doar imaginile noului handset, astfel că mai avem de așteptat câteva zile până când vor fi postate dotările. Vedem aici un telefon care exprimă accesibilitate și care are un ecran de aproximativ 5.5 inch, respectiv o cameră foto singulară în spate cu AI.

Sunt șanse mari ca la pachet să regăsim un procesor quad-core MediaTek, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și o baterie de 3000 mAh precum cea regăsită pe predecesorul Redmi 6A. Posibil să primim o cameră selfie de 5 mpx, iar în spate un senzor de 13 mpx. Va fi păstrat jack-ul audio, cât și portul microUSB v2.0 cel mai probabil.

Cum prețul lui Redmi 6A la debut era de doar 92 euro este de așteptat ca și modelul succesor să coste sub pragul de 100 euro.

Citeste stirea completa