0 comments

Xiaomi Redmi Note 8 Pro debutează pe 29 august și vine echipat cu 4 camere foto în spate; Senzor principal de 64 mpx – Mobilissimo.ro

by on 21 august 2019
 

Ultima săptămână a fost marcată și de către numeroase leak-uri ajunse în online pentru telefoanele din seria Redmi 8, printre acestea numărându-se și Redmi Note 8 Pro – cea mai atractivă variantă dintre toate. După o serie de fotografii hands-on în care admiram dispozitivul și după ce am aflat câteva dintre posibilele dotări, iată că astăzi vine și confirmarea debutului – pe 29 august în China.

Redmi Note 8 Pro

Confirmarea vine prin intermediul imaginii teaser pe care o puteți vedea mai sus și de această dată privim direct asupra device-ului și nu a unei schițe precum se întâmpla în cazul teaser-ului de ieri. Pe seama acelei imagini credeam că telefonul va sosi echipat cu o cameră foto triplă în spate, dar iată că în realitate este vorba despre un setup quad-camera.

Avem 3 camere plasate vertical și un scanner de amprente chiar sub (parte din același modul), iar în dreapta sa bliț-ul LED și cel de-al 4-lea senzor foto. Un detaliu și mai picant dezvăluit astăzi este acela că în setup-ul foto de față vom găsi un senzor foto principal de64 megapixeli- fiind astfel primul telefon de pe piață cu un asemenea senzor la pachet.

În acest teaser putem admira și coloritul device-ului, fiind vehiculat un look similar cu cel întâlnit pe Redmi K20. Așteptăm acum lansarea și detalii despre dotările hardware.

Citeste stirea completa