0 comments

Xiaomi se pregăteşte să lanseze patru telefoane cu camera de 108MP de la Samsung – Adevărul

by on 3 septembrie 2019
 

Zvonurile spuneau că Xiaomi va folosi noul senzor pentru flagship-ul său, Mi Mix 4, care urmează să fie lansat cel mai probabil în luna octombrie. Iată însă că o investigaţie a celor de la XDA Developersa descoperit faptul că Xiaomi lucrează deja la patru smartphone-uri diferite care vor avea în componenţa lor senzorul de 108MP.

Aceste dispozitive au primit numele de cod ”tucana”, ”draco”, ”umi” şi ”cmi” şi au fost descoperite în codul aplicaţiei Mi Gallery. Aceasta a adăugat suport pentru vizualizarea fotografiilor de 108MP la rezoluţie maximă, un feature creat special pentru cele patru dispozitive.

Aceeaşi sursă a identificat anterior două telefoane Xiaomi care urmau să folosească camere de selfie de tip pop-up. Acestea s-au dovedit a fi Redmi K20 şi Redmi K20 Pro (sau Mi 9T şi Mi9T Pro, cum sunt cunoscute în România).

Un alt lucru notabil este că cei de la XDA Developers spun că niciunul dintre cele patru dispozitive nu ar fi Mi Mix 4. Aşadar, fie zvonurile legate de implementarea senzorului de 108MP pe ultimul flagship Xiaomi sunt greşite, fie suportul pentru acesta nu a fost adăugat încă în Mi Gallery.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa