0 comments

Zvon: Ce specificații va avea HTC U12+

by on 10 aprilie 2018
 

După ce Samsung, Huawei, LG, Sony și Xiaomi ne-au prezentat noile lor vârfuri de gamă, HTC U12+ va fi următorul telefon din gama superioară care ne va încânta.

LG și HTC nu au dus-o prea bine în ultima perioadă, cel puțin pe piața de telefoane high end. HTC U12+ este telefonul cu care compania speră să își revină, iar din ultimele zvonuri apărute, acesta pare promițător. Telefonul va fi echipat cu un procesor Snapdragon 845, 6GB RAM, un ecran LCD de 5.9 inch și un asamblu de două camere pe față și două pe spate.

Deși majoritatea telefoanelor high end beneficiează de un ecran OLED, HTC se pare că va utiliza un panou LCD care, spre surprinderea noastră, nu va avea acel notch enervant. În schimb, telefonul va beneficia de celebrul BoomSound.

Pe partea din spate se vor regăsi două camere, una de 12MP și una de 16MP, iar în partea frontală acesta va avea două camere de 8MP. Pe lângă procesor Snapdragon 845 și cei 6GB RAM, telefonul va beneficia și de 128GB pentru stocare. De procesare se va ocupa Snapdragon 845, după cum era de așteptat. Telefonul va avea un preț de 799 Euro.

Sursa