0 comments

Apple actualizează seria MacBook Pro – Profit.ro

by on 22 mai 2019
 
Apple actualizează seria MacBook Pro

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:35

Cele mai puternice laptopuri Apple vor avea proesoare mai rapide și o tastatură mai puțin defectă.

Apple a lansat update-uri hardware pentru seria de laptopuri MacBook Pro. Pentru prima oară, acestea vor folosi procesoare cu 8 nuclee. Deloc de neglijat sunt și modificările de fiabilitate pe care compania le aduce problematicei tastaturi.

Modelele cu ecran de 15 inch vor avea procesoare Intel Core din a noua generație. Versiunea de bază va folosi un Core i7 cu 6 nuclee tactat la 2.6 GHz, care poate ajunge la 4.5 GHz în modul turbo.

Configurația de top a acestui model va dispune de noul Core i9, un procesor cu 8 nuclee. Acesta rulează la o frecvență dă 2.4G Hz, dar ajunge când se activează modul turbo la 5 GHz.

Fondatorul Huawei amenință că SUA subestimează puterea companiei: „Va exista un conflict” CITEȘTE ȘI Fondatorul Huawei amenință că SUA subestimează puterea companiei: „Va exista un conflict”

În cazul lui MacBook Pro cu ecran de 13 inch, ofera începe de mai jos, cu un i5 de generația 8, tactat la 2.4 GHz. Varianta de top a acestui model merge până la un core i7 cu o frecvență de 4.7 GHz.

Restul aspectelor, designul, memoria și soluția grafică, rămân nemodificate.

Din fericire, Apple aduce modificări tastaturilor pentru a repara problemele a căror existență a negat-o până nu demult. A fost nevoie de mai multe articole critice din partea marilor publicații americane pentru Apple să recunoscă într-un final că, din cauza prafului, unele taste nu mai funcționează după o vreme.

Aceste probleme se vor reduce, conform Apple, după ce una din părțile componente a fost construită dintr-un alt material, dar fără a schimba sistemul “fluture”, cel considerat de vină pentru pătrunderea prafului sub taste.

Nu vor fi vizate aceste actualizări și modele de laptopuri fără Touch Bar.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
macbook pro
laptopuri

Citeste stirea completa