0 comments

Ce pret are camera Panasonic Lumix S1H cu ventilator intern – Dojotech.ro

by on 29 august 2019
 

Ce pret are camera Panasonic Lumix S1H cu ventilator intern

Panasonic si-a lansat camera mirrorless puternica, Lumix S1H. Lista de caracteristici pentru acest aparat foto e lunga, dar in principal ar trebui sa retineti ca e foarte bun la partea video.

Corpul aparatului e mai mare si are un sistem pentru prevenirea supraincalzirii care include un ventilator intern. Ecranul e unul tactil si are o dimensiune de 3,2 inci. Lumix S1H e plin cu porturi, pentru casti, microfon, HDMI si asa mai departe.

Cand vine vorba despre inregistrarea video, Lumix GH5 de la Panasonic a fost una dintre cele mai apreciate camere, dar a trecut ceva vreme de cand a fost lansata.

Daca esti in cautarea unei noi camere care e proiectata pentru videografie, atunci Panasonic ar putea avea ceva pentru tine, Lumix S1H.

Aceasta e o camera mirrorless full-frame de 24MP, la fel ca predecesoarea S1. Cu toate acestea, exista o diferenta, iar aceea e ca Panasonic Lumix S1H vine cu un filtru anti-distorsiune.

De asemenea, exista stabilizare de imagine in-body, ceea ce inseamna ca fotografii si videografii nu vor trebui sa caute obiectivi cu stabilizare de imagine pentru a obtine un cadru lin si fara zdruncinaturi.

Potrivit Panasonic, atunci cand e folosita cu un obiectiv compatibil Dual IS 2, camera va putea reduce zdruncinaturile, ceea ce este important in videografie.

De asemenea, va exista in partea din spate un ecran touchscreen cu 2,33 milioane de pixeli, dar si un ventilator intern care va impiedica camera Panasonic Lumix S1H sa se supraincalzeasca, mai ales in timpul filmarilor lungi.

Daca ti se pare ca aceasta e camera potrivita pentru tine, atunci afla ca nu va avea un pret mic. Panasonic Lumix S1H cu ventilator intern va avea un pret de 4000 de dolari (body-only) si se va lansa in luna septembrie.

Citeste stirea completa