0 comments

De ce e impresionant ca primul raid din World of Warcraft Classic a fost terminat foarte rapid – Dojotech.ro

by on 21 septembrie 2019
 

Jocul World of Warcraft Classic al companiei Blizzard s-a lansat acum cateva saptamani in urma. Exista informatii ca, la doar o saptamana de la lansare, un anumit grup de gameri a terminat deja primul raid, ceea ce e impresionant.

Acel grup de gameri care a terminat primul raid se numeste APES. Exista multe de spus, dar e suficient sa spunem ca franciza WoW exista de foarte multa vreme, iar personajul Ragnaros invins de gamerii APES in primul raid a fost studiat in mai multe discipline la cursurile universitare.

Dupa cum unii poate stiu, Blizzard a lansat recent World of Warcraft Classic. In caz ca nu stiai, acesta este versiunea originala a jocului care a fost lansat acum mai bine de 10 ani in urma.

Asta se datoreaza dorintei gamerilor. Pentru o scurta perioada de timp a existat o lupta de natura legala intre Blizzard si unii membri ai comunitatii care au rulat un serviciu privat care gazduia versiunea originala a jocului.

Se pare ca, la mai putin de o saptamana dupa ce jocul oficial Classic a aparut, un grup de gameri care se numeste APES a reusit deja sa termine primul raid in joc. Impresionant. Desi nu e ceva nou ca grupurile sa concureze pentru primul loc, ceea ce este interesant este faptul ca WoW Classic se bazeaza pe versiunea originala a jocului.

Asta inseamna ca toate facilitatile moderne care usureaza jocul si pe care Blizzard le-a oferit de-a lungul anilor nu sunt disponibile in World of Warcraft Classic. Si nici nu exista elementele sau abilitatile pe care gamerii le-au folosit in ultimul deceniu.

Unii gameri s-au aratat nemultumiti de faptul ca jocurile WoW moderne sunt foarte usor de jucat, cel putin comparativ cu originalul.

Asa ca nu e putin lucru faptul ca acel grup a reusit sa termine deja primul raid, intr-un timp atat de scurt, ci e impresionant. Pana acum, World of Warcraft Classic pare sa aiba succes, in acest moment existand mai multi gameri decat poate servi Blizzard.

Citeste stirea completa