0 comments

Google Pixel 3a își supără fanii cu o problemă gravă – Playtech.ro

by on 21 mai 2019
 

La aproximativ două săptămâni de la lansarea Google Pixel 3a, au fost sesizate primele probleme grave cu cele mai noi terminale ale gigantului din Mountain View.

În urmă cu ceva timp, Google a lansat două telefoane mainstream cu specificații atractive și o performanță foto de invidiat. În contextul în care terminalele Pixel 3 nu s-au vândut foarte bine din cauza prețului inaccesibil, noile Pixel 3a și Pixel 3a XL trebuiau să aducă din nou în discuție aparatele americanilor.

Ar fi fost însă de preferat ca dezbaterile despre Pixel 3a să nu graviteze în jurul unor probleme supărătoare. Din păcate, exact asta s-a întâmplat. Un număr important de posesori de Pixel 3a și Pixel 3a XL au început să se plângă pe diverse forumuri în legătură cu închiderea din senin a aparatelor. În contextul în care telefonul a devenit central pentru activitatea de zi cu zi a multora dintre noi, îți dai seama că îți vine să arunci telefonul, mai ales când știi că abia l-ai cumpărat.

Cele mai multe plângeri sunt agregate pe Reddit, dar amploare fenomenului pare să fie mult mai largă. În acest punct, singura parte bună este că noile telefoane Google nu pot fi cumpărate din orice colț al mapamondului, altfel, ar fi supărat și mai multe persoane.

Mulți au ajuns pe forumul oficial Google cu plângerile și este foarte clar că fenomenul afectează atât versiunea standard de Pixel 3a, cât și modelul XL. Aparent, telefoanele se închid de mai multe ori pe parcursul zile și nu poți decât să le faci un hard reset pentru a le readuce la viață. Din păcate, în câteva situații, nici măcar acest gest nu le readuce la viață.

Până la această oră, nu există niciun comunicat Google pe marginea subiectului și nu este foarte clar de unde provine problema. În contextul în care a apărut și în momentul în care un utilizator și-a pornit terminalul în Safe Mode pentru diagnoză, sunt șanse mari ca gigantul din Mountain View ”s-o fi dat de gard” cu ceva.

Citeste stirea completa