0 comments

Google Pixel 4 are luminozitatea display-ului limitată din software la 450 nits; Iată motivul – Mobilissimo.ro

by on 9 noiembrie 2019
 

Pe zi ce trece aflăm noi și noi detalii despre Pixel 4, flagship-ul Google din acest an care nu prea rupe gura târgului. Am aflat recent faptul că terminalul are limitări care trec ecranul în 60 Hz în anumite aplicații, totul cu scopul de a economisi energie, asta în situația în care bateria de la interior este o unitate cam slabă în mAh comparativ cu ce aduc producătorii rivali. Acum mai descoperim încă ceva ce are de-a face cu bateria.

Ei bine, aflăm că recent cei de la XDA-Developers au descoperit faptul că luminozitatea maximă oferită de ecranul lui Google Pixel 4 este de doar 450 nits, cu mult sub ce oferă flagship-urile rivale (600-700 nits). Se afirmă totodată și faptul că ecranul nu este suficient de luminos pentru utilizarea afară, iar motivul este unul la care v-ați fi așteptat cel mai probabil.

Suntem informați că Google a inclus aici o limitare din software pentru ca ecranul să rămână la 450 nits în majoritatea timpului, singurele situații în care luminozitatea crește fiind la playback-ul de clipuri HDR atunci cât se ajunge la maximul posibil adică 610 nits. Odată ieșit dintr-un asemenea clip, ecranul revine la 450 nits.

Motivul ține de economisire energiei și în cazul în care vă întrebați de ce au fost aduse asemenea limitări, ei bine pentru că Pixel 4 are o baterie modestă de doar 2800 mAh care clar nu este ceva la care ne așteptăm atunci când aducem în discuție un flagship. Comunitatea XDA a descoperit o metodă pentru anularea acestei limitări, dar e nevoie de root și veți avea parte de o autonomie și mai slabă odată ce faceți acest pas.

Găsiți aici detalii despre procedeu!

Citeste stirea completa