0 comments

Samsung lucrează la încă două smartphone-uri pliabile – Profit.ro

by on 6 martie 2019
 
Samsung lucrează la încă două smartphone-uri pliabile
Liviu Mihai

scris astăzi, 10:04

Galaxy Fold, primul smartphone pliabil Samsung, ar putea fi urmat în viitorul apropiat de alte două modele care vor folosi formate diferite.

Conform unei surse anonime citate de Bloomberg, Samsung lucrează deja la două smartphone-uri pliabile care îi vor urma lui Galaxy Fold, primul smartphone pliabil al celor de la Samsung care va intra oficial pe piață la începutul lunii mai.

Din informațiile vehiculate, se pare că Samsung a ajuns deja la concluzia că a ales designul greșit pentru Galaxy Fold, deoarce niciunul din cele două smartphone-uri la care lucrează nu folosește același design.

Unul dintre cele două presupuse modele se pare că va folosi un format similar telefoanelor cu clapetă. Plierea, în acest caz, se va face pe verticală, cu partea de sus a telefonului venind peste partea de jos.

Spotfy bate milionul de utilizatori în India în doar o săptămână CITEȘTE ȘI Spotfy bate milionul de utilizatori în India în doar o săptămână

Al doilea model se pare că va folosi formatul pe care Huawei l-a implementat în cazul primului său smartphone pliabil, Mate X. În acest caz, plierea se face tot pe orizontală, dar spre interior. Va exista un singur ecran, care va rămâne la exterior în momentul plierii.

Primul dintre cele două modele ar urma să fie lansat la finele acestui an sau la începutul anului viitor. Al doilea îi va urma la o perioadă încă necunoscută de timp.

Tot Bloomberg scrie despre o problemă descoperită la Galay Fold chiar înainte de lansarea pe piață. După un anumit număr de plieri (peste 10.000), pe ercanul principal al telefonului ar deveni vizibilă o cută. Din această cauză, Samsung ar lua în considerare deja înlocuirea gratuită a ecranului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone

Citeste stirea completa