0 comments

Tripleta Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Pro+ va sosi pe final de octombrie cu procesor Kirin 9000; Debutează şi global! – Mobilissimo.ro

by on 28 septembrie 2020
 

Huawei Mate 40 Pro a apărut recent într-un clip hands on realizat de cineva la metrou, iar la pachet veniseră şi zvonuri că terminalul va sosi doar în China în acest an şi în 2021 global. Aceste zvonuri sunt dezminţite azi, când aflăm că telefonul va sosi la nivel internaţional la final de octombrie. Alte detalii avem mai jos.

Aflăm că luna viitoare va debuta o tripletă Mate 40, care include Mate 40, Mate 40 şi Mate 40 Pro+. Posibil să li se alăture o versiune Porsche Edition. Informaţiile pe care le relatăm azi nu vin de la un zvonac, ci de la Yu Chengdong, CEO Huawei Consumer Business. Acesta afirmă că terminalele vor sosi “la timp” în acest an, iar alte surse vorbesc despre mijlocul sau finalul lunii octombrie.

Huawei Mate 4src Pro

Zvonurile afirmă că Mate 40 şi modelele derivate vor avea un decupaj pilulă în ecran pentru camera selfie şi senzorul secundar, ce ajută la deblocarea facială sigură. La interior se află un procesor Kirin 9000 de 5 nm, cel livrat de TSMC în cantităţi mari recent. Ecranul rămâne curbat pe variantele Pro şi ar putea fi curbat şi pe modelul de bază de această dată. Totuşi nu mai este chiar o curbură “cascadă” şi revin butoanele fizice, care dispăruseră de pe Mate 30 Pro.

Huawei Mate 4src Pro

Modulul camerei principale este circular şi ar include 4 senzori. Vom avea un senzor principal de 50 MP (a fost şi o teorie cu 108 MP), o cameră telephoto periscopică, cu zoom optic 5X, o cameră ultrawide şi probabil una Macro sau Bokeh. Zoom-ul digital ar urma să meargă până la 55X. Huawei Mate 40 ar urma să aducă un ecran LG curbat de 6.67 inch, cu refresh rate de 90 Hz, iar în spate va avea o cameră de 50 MP principală, una de 20 MP ultrawide şi una de 8 MP telephoto, plus un modul de autofocalizare laser.

Mate 40 Pro şi Pro+ vor trece la ecrane cascadă de la LG Display şi BOE, cu refresh rate de 90 Hz. Camera principală e menţionată drept având 50 MP şi aici, cu tehnologie “liquid Camera” de la Huawei, care teoretic era păstrată pentru seria P50. La bord vom avea pe toate modelele noi Android 11 cu noul EMUI 11 aplicat peste. Aşteptaţi-vă şi la încărcare foarte rapidă şi la un preţ de 860 dolari pentru Mate 40 Pro.

Citeste stirea completa