0 comments

Tronsmart Element FORCE, boxa wireless rezistentă la apă – Gazeta de Sud

by on 21 august 2019
 
Tronsmart Element FORCE - boxă wireless rezistentă la apă
Tronsmart Element FORCE – boxă wireless rezistentă la apă

Tronsmart Element FORCE este o boxă portabilă wireless, pregătită pentru folosire în orice condiţii, cu durată mare de folosire a bateriei şi media player integrat, informează go4it.ro

Tronsmart Element FORCE este genul de accesoriu pe care îl iei în vacanţe fără sa-i duci prea mult grija, nefiind nici scump şi pretenţios în utilizare.

Tronsmart Element FORCE: Prezentare

Boxă wireless portabilă, Tronsmart Element FORCE poate fi conectată la orice smartphone, tabletă sau laptop, folosind conexiunea bluetooth. Dispozitivul vine într-o carcasă bine închegată, protejată pe contur cu ramă din plastic dur care va absorbi fără prob leme lovituri şi căderi de la mică înălţime. Lateralul este protejat cu un finisaj cauciucat rezistent la uzură, iar sita pentru difuzoare aplicată faţă-spate este protejată pe contur de rama proeminentă a carcasei.

Este vorba de o carcasă etanşă. Conectorii pentru alimentare, intrarea line-in şi slot-ul microSD sunt accesate prin extragerea unui dop prevăzut cu garnitură cauciucată. De asemenea, schimbarea melodiilor şi ajustarea volumului sonor se face prin apăsarea unor butoane ascunse sub un strat gros de cauciuc, însă bine delimitate pentru diferenţierea la atingere.

Boxă portabilă cu o greutate de 789 de grame

Cu greutate de 789 grame, Element FORCE nu este chiar ideală pentru a fi purtată în mâini. Carcasa solid construită vine în schimb echipată cu un inel metalic ce permite ataşarea de alte obiecte. Boxa vine echipată cu difuzoare pasive şi active care iau rolul de subwoofer. Redarea efectelor de bass sunt destul de impresionante pentru un dispozitiv atât de compact.

Acumulator cu autonomie de până la 10-15 ore

Acumulatorul încorporat este dimensionat pentru o autonomie de până la 10-15 ore la redarea de muzică în condiţiile unui volum sonor moderat, dar ne putem baza pe cel puţin trei ore de audiţie la volum aproape de maxim, suficient pentru o zi la plajă sau o plimbare cu bicicleta. Raza conexiunii bluetooth este de până la 10 metri în spaţiu deschis.

Volum surprinzător și calitate audio înaltă

În ce priveşte calitatea audio, Element FORCE oferă un volum surprinzător de ridicat şi bass convingător, mai ales dacă o aşezăm pe suportul rezonant al unei mese din lemn. Din păcate, la volum maxim se fac resimţite unele distorsiuni, fiind de preferat să ne oprim înainte de ultima treaptă de volum. Configuraţia de difuzoare favorizează gama frecvenţelor joase şi pe cele înalte, lăsând un gol ce face ca anumite instrumente muzicale să pară atenuate. Per total, audiţia oferită este de bună calitate, chiar dacă nu la nivelul unui sistem Hi-Fi foarte pretenţios.

Boxă portabilă cu design compact, Tronsmart Element FORCE poate fi obţinută la preţul de 45 euro, cu livrare fără taxe vamale pe teritoriul UE.

Aurelian Marian Soare

Citeste stirea completa