0 comments

Huawei Watch GT 2 Pro îşi dezvăluie designul şi dotările, ar putea sosi pe 10 septembrie – Mobilissimo.ro

by on 30 august 2020
 

Huawei a început deja lansările de toamnă cu purtabilul Huawei Watch Fit, dar ne mai aşteaptă cel puţin două ceasuri. S-a zvonit o perioadă că va debuta o nouă serie de purtabile Huawei Mate Watch, dar acum vedem că scapă pe web Huawei Watch GT 2 Pro, care îşi dezvăluie designul şi dotările.

Urmaşul direct al lui Huawei GT 2 a fost scăpat de o sursă din Turcia, site-ul Huaweiailesi. Noul smartwatch păstrează corpul circular al predecesorilor şi va sosi în două variante: Classic şi Sport. Primul vine pe nuanţa Nebula Gray, iar al doilea pe Night Black. Ambele par să fie mai apropiate de ceasuri analogice ca design şi mai subţiri decât predecesorii. Vedem şi 2 butoane fizice discrete amplasate lateral. Într-una din imagini este promovat faptul că Huawei Watch GT 2 Pro va suporta apeluri vocale, deci sunt şanse să vedem şi o versiune 4G LTE.

O altă imagine dezvăluie faptul că acest produs va aduce şi rezistenţă la apă. În plus, ni se promite şi o autonomie de 2 săptămâni. Produsul mai are şi suport pentru încărcare wireless, iar staţia de încărcare se bazează pe un conector USB-C. Următorul eveniment important Huawei are loc pe 10 septembrie în China şi posterul său include şi un ceas deci e posibil să vedem acolo acest purtabil. Sursa menţionează titaniu pentru corpul acestui dispozitiv, rezistentă la apă la 5 ATM, 100 de moduri de sport, tracking pentru oxigenul din sânge şi GPS avansat.

Avem şi senzor de puls şi un difuzor la bord. Mai multe detalii aflăm în septembrie.

Citeste stirea completa