0 comments

Informații scurse înainte de lansare: Cât va costa Galaxy Note 10 – Profit.ro

by on 6 august 2019
 
Informații scurse înainte de lansare: Cât va costa Galaxy Note 10

Liviu Mihai

scris astăzi, 07:45

Înainte de prezentarea oficială, prețurile lui Galaxy Note 10 sunt făcute publice pe surse.

Mai multe persoane din anturajul Samsung au publicat pe rețelele sociale prețurile la care cele două versiuni de Galaxy Note 10 ar urma să fie comercializate de producătorul sud-coreean.

Cu mențiunea că informația nu este confirmată oficial, prețurile pentru al doilea flagship de anul acesta al Samsung ar trebui să înceapă în Europa de la 949 euro.

O mențiune importantă este că cea mai ieftină variantă, care va costa 949 euro, se pare că va avea 256 GB spațiu de stocare. Dacă informația se confirmă, înseamnă că Samsung riscă să nu lanseze o versiune cu 128 GB pentru a forța menținerea mai sus a prețului, o tactică justificată prin spațiul dublu de stocare.

Huawei testează un smartphone echipat cu propriul său sistem de operare, Hongmeng CITEȘTE ȘI Huawei testează un smartphone echipat cu propriul său sistem de operare, Hongmeng

Tactica aleasă ar putea avea două tăișuri. Așa cum s-a văzut și în rezultatele financiare pe ultimul trimestru ale producătorului coreean, prețurile mari au fost unul din factorii care au afectat volumul vânzărilor.

Alături de Galaxy Note10, va exista și un al doilea model, care se pare că se va numi Note10+. Acesta ar urma să coste 1099 euro (256 GB spațiu de stocare) respectiv 1199 euro (512 GB spațiu de stocare).

Producătorul coreean este așteptat să lanseze seria Galaxy Note 10 pe 7 august, o serie care devine foarte importantă în contextul pierderilor continue înregistrate în ultimele trimestre de Samsung și a performanței (din nou) sub așteptări a flagship-ului de primăvară, Galaxy S10.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy
note 10

Citeste stirea completa