0 comments

PNL își prezintă sâmbătă, în Piața Victoriei, candidații la alegerile europarlamentare. La mitingul liberal va participa și Klaus Iohannis

by on 18 mai 2019
 

Partidul Național Liberal organizează sâmbătă, începând cu ora 11.00 un eveniment de prezentare a candidaților PNL la alegerile europene ce vor avea loc pe 26 mai.La eveniment va participa și președintele Klaus Iohannis, potrivit agendei Administrației Prezidențiale. Șeful statului a participat și la mitingul liberal ce a avut loc sâmbăta trecută la Iași.

”Nu am nicio îndoială că va fi un miting mare, va fi un miting în care se va vedea clar susţinerea de care se bucură Preşedintele României în referendumul declanşat şi susţinerea de care se bucură Partidul Naţional Liberal”, declara, pe 6 mai, Ludovic Orban, după Biroul Executiv în care s-a decis organizarea evenimentului.

Listă de candidați PNL:

1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV

2. Mircea Hava, primar Alba Iulia

3. Siegfried Mureșan, europarlamentar

4. Daniel Buda, europarlamentar

5. Adina Vălean, europarlamentar

6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL

7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL

8. Gheorghe Falcă, primar Arad

9. Cristian Bușoi, europarlamentar

10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar

11. Vlad Nistor

12. Mihai Țurcanu, europarlamentar.

Gabriela Firea a declarat marți seară că a aprobat, în calitate de primar general, mitingurile electorale care vor avea loc în această lună în Capitală, printre care și evenimentul liberal de sâmbătă.