0 comments

PROCESORUL SAMSUNG GALAXY NOTE 10 ANUNTAT + O NOUA IMAGINE – iDevice.ro

by on 7 august 2019
 

Procesorul Samsung GALAXY NOTE 10 Anuntat + o Noua Imagine

Samsung GALAXY NOTE 10 a avut peste noapte dezvaluit noul procesor care va fi inclus in telefoanele vandute in vasta majoritate a tarilor de pe glob, si desigur ca vorbim despre chip-ul Exynos 9825. Compania coreeana a creat acest chip Exynos 9825 special pentru a oferi functionalitate 5G pentru clienti, iar Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat, desigur, si intr-o versiune care va oferi posibilitatea de conectare la retelele de telefonie mobila 5G.

Samsung GALAXY NOTE 10 are acest nou procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, tehnologia fiind noua pentru coreeni, dar Apple o foloseste inca din cursul anului 2018 cu seria iPhone XS. Multumita acestui nou proces de fabricatie, Samsung GALAXY NOTE 10 beneficiaza de o eficienta energetica imbunatatita cu pana la 50% in timpul functionarii, iar asta ar trebui sa imbunatateasca substantial autonomia bateriei telefoanelor.

Procesorul Samsung GALAXY NOTE 10 Anuntat + o Noua Imagine noutati procesor
Nouatile pe care le aduce procesorul Exynos 9825 pentru Samsung GALAXY NOTE 10.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea in acest nou chip Exynos 9825 doua nuclee ARM Cortex-A75 si patru nuclee ARM Cortex-A55, placa video fiind una ARM Mali-G76 MP12, aceasta fiind folosita si in procesorul din S10. Primele doua nuclee ale procesului sunt mai rapide decat cele folosite in seria S1, componentele in sine fiind aceleasi, doar ca noul proces de fabricare permite rularea procesoarelor la frecvente de lucru ceva mai mari.

Procesorul Samsung GALAXY NOTE 10 Anuntat + o Noua Imagine imagine reala
Imagine cu unitati reale ale Samsung GALAXY NOTE 10.

Samsung GALAXY NOTE 10 este deasemenea prezentat intr-o noua imagine, impreuna cu versiunea Plus, iar asa putem vedea din nou ceea ce compania coreeana urmeaza sa le ofere clientilor sai din lumea intreaga. Puteti vedea ca vorbim despre fix acelasi design pe care l-am vazut in atatea leak-uri de pana acum, compania coreeana oferind pentru Samsung GALAXY NOTE 10 exact ceea ce asteapta toata lumea de cateva luni bune.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat chiar in cursul acestei zile intr-o conferinta care va avea loc in New York, insa mai sunt putine noutati pe care nu le-am vazut pana acum dezvaluite de catre coreeni.

Citeste stirea completa