0 comments

Samsung rezolvă problemele Galaxy Fold – Observatorul de Brașov

by on 19 mai 2019
 

 | 

Capture-2_64b3c_98ab2.jpg

Este posibil ca Samsung să fi găsit soluții pentru defecțiunile Galaxy Fold la câteva săptămâni după ce unitățile s-au confruntat cu spargerea ecranului și cu pâlpâiri ale acestuia.

Gigantul coreean în domeniul electronicelor a rezolvat problema cu stratul de protecție din plastic al telefonului în valoare de 1.980 dolari, a anunțat Yonhap News.

Pentru că această parte a display-ului nu era atașată la capătul ramei din plastic ce înconjoară ecranul, unii recenzori au presupus că este vorba despre o protecție de ecran obișnuită și au scos-o. Pentru a împiedica acest lucru, Samsung a prelungit aparent acest strat, astfel încât acesta este sub cadru acum.

Compania a abordat, de asemenea, problema pătrunderii prafului sub mecanismul balamalelor telefonului, reducând mărimea acelei părți, ce va fi acoperită de cadrul de protecție actual, potrivit Yonhap. Samsung nu a răspuns imediat solicitării de a comenta subiectul.

A amânat Galaxy Fold timp de câteva săptămâni în aprilie, însă CEO-ul său mobile, DJ Koh, a declarat că lansarea telefonului de lux în SUA “nu va întârzia prea mult”.

SURSA: smartnews.ro

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596
– doar text, foto și video.

Despre autor

Georgiana Kelemen

editor

Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.

De același autor


Citeste stirea completa