0 comments

VIDEO Ce le spune Cîțu românilor cărora PNL le promitea că nu va bate palma cu PSD? USR este de vină

by on 10 noiembrie 2021
 

Liderul PNL, Florin Cîțu, susține că USR este de vină pentru că liberalii au dat mâna cu PSD pentru a intra la guvernare, în pofida promisiunilor că nu vor face niciodată pact cu PSD: „Asta este în acest moment soluția pentru România”.

Florin Cîțu a fost întrebat miercuri seară de un jurnalist ce le transmite românilor care au votat cu PNL și cărora liberalii le promiteau că nu vor bate niciodată palma cu PSD. A fost un prilej pentru Cîțu să acuze din nou USR și să îl facă responsabil pentru această situație, susținând că asta este în acest moment soluția pentru România:

  • „Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foștii parteneri, USR, au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi.
  • Suntem astăzi aici și trebuie să facem o guvernare pentru români. Iar ce le spunem celor care ne-au votat este că niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat și niciuna dintre măsurile pentru care ne-au votat nu va fi diluată sau va dispărea în această guvernare. Vom merge în această guvernare pentru a apăra în continuare proprietatea privată, antreprenorii, românii care își asumă riscuri și muncesc în România, cei care plătesc taxe, și îi vom asigura din nou că nu le vom crește taxele. Pentru asta suntem acolo.
  • Dacă această guvernare înseamnă să fim alături de social-democrați, asta este, asta este în acest moment soluția pentru România. Dar, repet, îi asigur că nu vom abdica de la acele principii și măsuri pentru care am fost votați”.

CITEȘTE ȘI:

Cîțu, 25 septembrie: Cât sunt eu preşedinte al PNL nu vom face alianţă cu PSD. Sunt un politician atipic, eu nu mint/ Cîțu, 4 noiembrie: Dacă reușim să facem o guvernare stabilă cu PSD, e ok. Am găsit multe lucruri care să ne unească