0 comments

Xiaomi confirmă lansarea lui Poco X3 pe 7 septembrie la ora 15:00; Avem şi lansare locală online – Mobilissimo.ro

by on 3 septembrie 2020
 

La nici jumătate de an după Poco X2, iată că vine Poco X3, care tocmai a avut lansarea confirmată pentru dată de 7 septembrie la ora 15:00. Atunci veţi putea urmări pe pagina de Facebook Xiaomi România debutul telefonului care inaugurează procesorul Snapdragon 732G. Avem detalii mai jos.

Poco X3 vine sub sloganul “Exactly what you need” şi va oferi “o nouă experienţă de gaming”, se pare. Numele oficial al telefonului este Poco X3 NFC, deci clar va aduce şi această tehnologie şi mai ştim din scăpări trecute că are o cameră quad în spate şi ecran cu refresh rate ridicat. Ar trebui să includă o cameră principală de 64 MP în ansamblul quad din spate. Am văzut mostre aici. Pe lângă procesorul Snapdragon 732G, care este un upgrade incremental de la Snapdragon 730G, ar trebui să primim şi o baterie de 5160 mAh şi o cameră selfie de 20 MP.

Designul ar fi unul nou, diferit de modelele Redmi sau Xiaomi existente deja. În plus, vom avea şi un ecran cu refresh rate de 120 Hz, 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare cel puţin. Se vehiculează un preţ în jurul a 300 de euro şi încărcare la 33W pentru nou venit. Care este legătura cu gaming-ul din teaserul de mai sus? Ei bine, noul procesor Snapdragon are un GPU mai rapid cu 15% faţă de generaţia trecută şi suport Vulkan 1.1. Probabil vom vedea şi ceva colaborări cu producători de jocuri şi exclusivităţi.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa