0 comments

Blizzard va lansa World of Warcraft Classic pe 26 august – Profit.ro

by on 16 mai 2019
 
Blizzard va lansa World of Warcraft Classic pe 26 august

Liviu Mihai

scris ieri, 20:00

O versiune care reproduce jocul original World of Warcraft va fi disponibilă la sfârșitul verii, în anul în care acesta aniversează 15 ani.

Puțini se așteptau în 2004, când a apărut World of Warcraft, că acesta va rezista mai bine de 15 ani și va aduce venituri constante celor de la Blizzard prin prisma milioanelor de gameri care plătesc abonamentul lunar în valoare de 13 euro.

World of Warcraft, jocul care a definit genul MMORPG (Massively multiplayer online role-playing games) aducând într-o aventură comună oameni din toată lumea, va fi relansat în versiunea aproape originală, după ce de-a lungul timpului a primit mai multe expansion-uri care nu doar că au adus tone de conținut nou, dar au modificat semnificat gameplay-ul.

Blizzard a anunțat că lucrează la World of Warcraft Classic încă de anul trecut, însă acum acesta are o dată oficială de lansare.

Neymar a câștigat la Tribunalul UE un proces cu un portughez care înregistrase numele fotbalistului ca marcă CITEȘTE ȘI Neymar a câștigat la Tribunalul UE un proces cu un portughez care înregistrase numele fotbalistului ca marcă

În Statele Unite și Marea Britanie World of Warcraft Classic va fi disponibil din 26 august, iar în restul lumii, inclusiv România, va putea fi jucat o zi mai târziu.

Până atunci, Blizzard va trece jocul prin mai multe stadii de testare. Perioada “closed beta” începe de azi, iar din 22 mai testul va fi extins, permițându-se accesul unui număr limitat de jucători.

World of Warcraft Classic are la bază configurația, mecanica de joc și conținutul așa cum erau ele în august 2016, atunci când a primit primul update, intitulat „Drums of War”. Acesta va fi disponibil fără vreun cost suplimentar abonaților.

Blizzard va sărbători 15 ani de când a fost lansat World of Warcraft prin mai multe evenimente legate de joc, printre care lansarea unei ediții de colecție în valoarea de 100 de dolari. 

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
world of warcraft
blizzard
joc

Citeste stirea completa