0 comments

Cele mai tari telefoane ale momentului: primele trei locuri o să te surprindă – Realitatea

by on 9 mai 2019
 
  • STIRI
  • STIRI LIFESTYLE

Astăzi, la 21:32
Sursă: REALITATEA.NET
Autor: Andrei Simion


Compania care produce un soft de teste, numit AnTuTu, publică în fiecare lună un top cu telefoanele momentului. În acest clasament sunt cele mai performante smartphone-uri, ca să știi ce să cumperi, când vrei ce-i mai bun. Cel mai nou clasament tocmai a fost publicat și alte modele mai bune nu există. Sigur, vor mai fi lansate o mulțime de telefoane, dar până în toamnă nu prea găsești mai bun.Compania chineză Xiaomi a mai introdus pe piață câteva dispozitive care, din câte se pare, reușesc să le depășească pe cele de la Samsung. Primele trei poziții din clasament sunt ocupate exclusiv de telefoanele produse de Xiaomi.

Pe primul loc în top este un Xiaomi Mi 9 Explorer. Acesta este cel mai rapid smartphone al momentului, conform AnTuTu. Are un scor de 373715 puncte în benchmark. Pe locul doi vine Xiaomi Mi 9, în varianta standard. Poziția a treia în clasament este ocupată de telefonul de gaming al companiei, și anume Black Shark 2.

Toate acestea au în interior un procesor Snapdragon 855, cel mai rapid procesor pentru telefoane din 2019. Dar îl exploatează la maximum, asta e clar. 

Ce alte telefoane mai sunt în clasament?

Meizu 16s vine pe locul patru în top. Acesta este chiar fostul lider de piață, dar este acum depășit de Xiaomi.

Pe de altă parte, teoretic, prima poziție în top ar fi trebuit să fie ocupată de ZTE Axon 10 Pro 5G. Dispozitivul are și el un Snapdragon 855 și a obținut 380.000 de puncte în AnTuTu. Lipsa sa din top este justificată de faptul că nu-l găsești în comerț.

Abia a fost anunțat oficial. Motivul pentru care a avut un scor atât de mare nu a fost neapărat un procesor mai rapid, ci de utilizarea unui mediu de stocare de tip F2FS. Procesorul este același Snapdragon 855 menționat mai sus.

Modelele S10 Plus și S10 ale gigantului Samsung sunt abia pe locurile șase și șapte.

SursaFanatik.ro


Codruta Kovesi a primit VESTEA ANULUI! De acum e clar! Viitorul sefei DNA a fost decis


Fanatik.ro


Rares Bogdan, LOVIT de unde se astepta mai putin! Anuntul care da planurile PNL peste cap


Stirile PRO TV


Bikini-ul minuscul purtat de Anamaria Prodan. Fanii au rămas fără cuvinte


print

Citeste stirea completa