0 comments

Google explică de ce Pixel 3a încă are jack audio – Mobilissimo.ro

by on 16 mai 2019
 

Jack-ul audio a început să fie o raritate pe telefoanele din ziua de azi și uneori producătorii se laudă cu această dotare. Spre exemplu Google a ales să explice de ce Pixel 3a și Pixel 3a XL încă au acest conector, deși acesta a lipsit de pe modelele Pixel din ultimii ani.

Totul pornea de la iPhone 7 și Moto Z, care ne introduceau într-o eră în care muzica venea spre căști via USB și Lightning. Revenind la Google Pixel 3a, într-un interviu acordat recent, Soniya Jobanputra, product manager Google a explicat de ce Google a decis să revină la această dotare:

Am dezbătut pe seama acestei dotări, dar am simțit și faptul că un consumator trebuie să aibă flexibilitate la acest preț și asta îți oferă jack-ul audio. Încă suportăm audio digital și este cea mai bună metodă de a consuma audio. Poți folosi adaptorul USB-C de jos, sau căști Bluetooth.

Acustica digitală e incredibilă, dar mulți oameni au căști și nu vrem să mai creăm deșeuri în lume, așa că am pus și jack-ul de 3.5 mm pe device, încât lumea să poată folosi accesoriile deja disponibile.

De remarcat și că Google nu oferă la pachet căști cu modelele Pixel 3a. Va reamintesc că aceste handseturi au debutat la Google I/O 2019 săptămâna trecută și pornesc de la 399 dolari pentru Pixel 3a și 479 dolari pentru Pixel 3a XL.

Citeste stirea completa