0 comments

Iritat că se anunță protest în ziua mitingului PSD de la Iași, Dragnea avertizează că și-ar putea trimite „oamenii care sunt foarte nervoși” la manifestația PNL de sâmbătă

by on 7 mai 2019
 

Liviu Dragnea îi avertizează pe liberali că i-ar putea lăsa pe oamenii din partid „care sunt foarte nervoși” să facă o contramanifestație în ziua mitingului PNL de la Iași, la care este așteptat și președintele Klaus Iohannis.

Iritarea șefului PSD vine în condițiile în care în ziua în care este programat mitingul social-democraților de la Iași, pe 9 mai, a fost anunțat un protest în oraș.

„Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestații și sâmbătă (când e mitingul PNL-n.r.). Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle și să țipe. Putem să lăsăm și noi oamenii noștri care sunt foarte nervoși să facă o contramanifestație”, a declarat Dragnea.

Pe de altă parte, întrebat dacă premierul Dăncilă va participa la mitingul de pe 9 mai de la Iași, șeful PSD a spus: „mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru, avem această capacitate”.